AeroPress

aeropress-rainZet elke keer het
perfecte kopje 
koffie.

AeroPress is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk koffiezetapparaat dat consequent beter smakende koffie en espresso dranken zet. Deze snelle zetwijze haalt de meeste smaak uit je bonen, waardoor je een meer rijkelijke, puur smakende koffie krijgt zonder gruis, geen bitterheid en minder zuurgraad.3 simpele stappen voor een heerlijk kopje koffie

instructie

1) Voeg koffie en water toe.                 2) Roer en zet binnen 30 sec.             3) Druk de koffie in de kop


Serveer het op jouw manier

serveer    Begrijp de wetenschap die AeroPress de beste maakt

De AeroPress is een koffiezetapparaat in onderdompeling methode. In tegenstelling tot de Franse pers wordt fijngemalen koffie met een korte zettijd ondergedompeld in de AeroPress-kamer. De druk die wordt geproduceerd wanneer de plunjer door de kamer wordt gedrukt, extraheert de smaak, en koffie is vrij van koffiedik en gruis als het door een papieren filter gaat.


Maalgraad doet er toe! koffiemaling

De maalgraad is direct van invloed op de smaak van je koffie. Een fijnere maling stelt meer oppervlakte bloot aan water, waardoor meer smaak- en aromastoffen vrijkomen. Een grove maling heeft een kleiner oppervlak, waardoor het moeilijker is voor water om deze verbindingen binnen te dringen en te extraheren. Maar let op: zetten met een te fijne maling kan het persen erg moeilijk maken. We raden een gemiddelde tot fijne maling aan, afhankelijk van de zettijd. Als je langer dan een minuut aan het persen bent, raden we een grovere maling aan. Als u 30 seconden of minder drukt, wordt een fijnere maling aanbevolen.


Watertemperatuur

watertemperatuurDe meeste mensen denken dat goede koffie wordt gezet in heet, heet water. Maar te heet water kan smaakstoffen te veel extraheren en ongunstige smaken vrijgeven, zoals bitterheid en as. Het zetten met water dat niet heet genoeg is, kan echter leiden tot onderextractie en zure, dun smakende koffie. Koude extractie voor cold brew is een uitzondering op deze regel omdat een lange roertijd en fijnere maling de lagere watertemperatuur compenseren. Lees hier hoe je Cold Brew maakt met je AeroPress.

We raden 175 °F (80 °C) aan voor warme koffie en kamer temperatuur voor koud zetten.

AeroPress kopen >


Beste zettijden zetten

Sterke koffie is het resultaat van een langere zettijd, waarbij meer verbindingen uit de boon worden gehaald. Als je te lang zet, zal je koffie bitter en verbrand smaken; te kort en te weinig extractie kan het zuur maken.

We raden aan om de koffie en het water 10 seconden door elkaar te roeren voordat je door drukt.

    Wat is inbegrepen voor de AeroPress-Origional

onderdelen-aeropress


AeroPress kopen >


De AeroPress GO 

De AeroPress GO reis koffiezet maker is ontworpen om een actieve levensstijl te voeden. Het geeft koffieliefhebbers alles wat ze nodig hebben om overal gemakkelijk uitstekende koffie te zetten. Net als de originele AeroPress biedt de AeroPress Go dezelfde geweldige smaak en zet hij koffie in Amerikaanse, espresso- en cold brew-stijl die kan worden genoten zoals hij is of die kan worden gebruikt in een breed scala aan stimulerende en verfrissende dranken.
PRODUCTDETAILS   

Overal heerlijke koffie: Zet snel soepele, puur smakende koffie zonder zuur of gruis. Geoptimaliseerd voor reizen, kamperen en varen. Bevrijd jezelf van hotelkoffie!

Compact ontwerp, inclusief mok: inclusief mok en deksel dat ook dienst doet als reiskoffer, zodat je overal koffie kunt zetten. Snel op te ruimen en in te pakken.

Zet koffie in Amerikaanse of espressostijl: zet één tot drie heerlijke kopjes met één druk op de knop. AeroPress kan ook koude koffie zetten, evenals espresso-achtige koffie voor lattes, cappuccino's en meer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen