Over Frans de Grebber

Voor jou de lekkerste koffie!

Frans de Grebber Coffee Roasters

Frans de Grebber: de ambachtelijke koffiebranderij voor exclusieve koffies uit de hele wereld. Bij ons vindt u de beste koffiebonen voor jouw webshop, winkel, horeca, bedrijf, wederverkoop, private label, groothandel of speciaalzaak. Wij roosteren drie dagen per week met passie en vakmanschap onze koffies, die wij zelf inkopen bij koffie importeurs en koffieboeren in de landen van herkomst. Ontdek onze eigen merken en geniet van de unieke smaaksensatie van Frans de Grebber koffie.

Onze koffie staat bekend om zijn kwaliteit en smaak. We hebben verschillende merken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. ARTcoffee is ons merk voor de detailhandel en particulieren, terwijl Professional zich richt op grootverbruikers, horeca en bedrijven. BonBon Coffee is ons merk voor de projecten die we uitvoeren met koffieboeren. Als je wilt weten waar je koffie vandaan komt, dan is Back to the Farmers het merk voor jou. Hier kun je de reis van de koffiebonen volgen, van boer tot kopje. Ontdek onze heerlijke koffie en laat je inspireren door onze passie voor dit mooie product.

Op zoek naar verse, smaakvolle koffie van topkwaliteit? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij branden koffiebonen met passie, liefde en zorg, en dat doen we op bestelling. Zo ben je altijd verzekerd van verse koffie in huis. Ons assortiment bestaat uit 23 verschillende soorten koffie uit alle windstreken. Deze top koffies zijn van de hoogste kwaliteit, maar toch bieden wij ze aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een heerlijk kopje koffie en geniet van de echte smaak van vers gebrande koffiebonen! Bestel nu bij ons en ontdek het verschil.

Koffie bij ons kopen / bestellen kan als volgt:

In de winkel van de koffiebranderij, zie contact.
Via de webshop: fransdegrebber.nl
Via e-mail: info@fransdegrebber.nl
Of neem even contact met ons op: Tel. 06-57 88 64 59