3 heerlijke Colombia koffies
In 3 verschillende brandhoogtes
Omni Roast, een in between geroosterde koffie die geschikt is voor bijna alle zetwijzen. Een zachte en uitgebalanceerde rijke en toegankelijke smaak Zo proef je de mooie fruitige tonen en prettige bittertjes, maar ook een milde body met een uitgesproken smaak.
Dark Roast, geeft kracht en stevigheid. Een volle body en een rijk en robust karakter. Zeer donkerbruin met een olieachtige glans op de bonen. Laat wat mooie bittere tonen naar voren komen en is zeker geschikt voor de lekkerste espresso's. Als je de espresso volgens de regels zet (7,5 gram koffie, 35ml. water van 92 graden Celcius, 24 tot 28 seconde doorlooptijd met 9 bar druk) wordt het een heerlijk likeurtje.
Aan de hand van de kleuren kaart bepalen we de uiteindelijke kleur van de koffie tijdens het roosteren. Daarna meten we de koffie wanneer wij deze gemalen hebben met een kleurmeter. Deze kleurmeter maakt een foto van de gemalen koffie waar een nummer uit voort komt. Zo zorgen wij voor een constante kleur van de koffie.
Smaken
Op het rechter plaatje laten we de verschillende smaken zien die in veel gevallen naar voren komen. Engelse termen geven vaak meer de smaakbetekenis van de koffie die in het Nederlands moeilijker onder worden valt te brengen.