cart
0
Monin Flavoured Coffee Set

Monin Flavoured Coffee Set

De Monin Flavoured Coffee Set bestaat uit 5 kleine flesjes a 50 ml koffiesiropen in de smaken caramel, vanille, hazelnoot, speculaas en chocolate cookie.  Lekker en verrassend in uw koffie.

Inclusief 5 basisrecepten

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
10,95

Monin Flavoured Coffee Set

Monin Flavoured Coffee Set bestaat uit 5 kleine flesjes a 50 ml koffiesiropen in de smaken caramel, vanille, hazelnoot, speculaas en chocolate cookie.  Lekker en verrassend in uw koffie.

Inclusief 5 basisrecepten

Oprichting

In 1912 werd Monin opgericht door George Monin in Bourges, Frankrijk. Monin begon met het maken van kwaliteitswijnen en likeuren. Vanaf 1930 werden de kwaliteitsproducten geëxporteerd. Eerst alleen binnen Europa en naar de Caribbean. Totdat Paul Monin in 1945 de zaak overneemt, hij richt zich meer op het maken van kwaliteitssiropen. Toen in 1993 Oliver Monin aan de leiding kwam, ging Monin zich meer op de internationale markt richten. Tegenwoordig zit 75% van de markt buiten Frankrijk. In 1996 wordt er gestart met de bouw van een fabriek in Tampa, Florida in Amerika.

Sinds de begin jaren van het nieuwe millennium heeft Monin een kantoor in Dubai geopend. Niet veel later volgde er een andere fabriek in Kuala Lumpur, zodat ook de Aziatische markt goed voorzien kan worden van de siropen. Monin waarborgt haar kwaliteit doordat ze 15 mensen in dienst heeft die steeds zorgen voor nieuwe innovaties, deze mensen hebben kennis van cocktails en speciale koffie’s.

Monin staat tegenwoordig vooral bekend om de cocktail siropen, echter produceren ze ook nog steeds likeuren en daarnaast bussen poeder om onder andere milkshakes mee te maken, fruitsiropen en meer!

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Monin Flavoured Coffee Set”