cart
0
Durgol Swiss Espresso 2 x 125 ml

Durgol Swiss Espresso 2 x 125 ml

Durgol swiss espresso 2 x 125 ml is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken, of het nou om een volautomaat, een halfautomaat, een manuaalapparaat of een automaat voor coffee pads gaat. Ook de gebruikelijke koffiezetapparaten en water-kokers kunnen probleemloos met durgol  swiss espresso  worden ontkalkt.
Eén flesje is voldoende voor één volledige ontkalking.
0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
9,95

Durgol Swiss Espresso 2 x 125 ml

Durgol swiss espresso 2 x 125 ml is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken, of het nou om een volautomaat, een halfautomaat, een manuaalapparaat of een automaat voor coffee pads gaat. Ook de gebruikelijke koffiezetapparaten en water-kokers kunnen probleemloos met Durgol  swiss espresso  worden ontkalkt.

De beste ontkalker voor alle merken koffiemachines

Durgol swiss espresso is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkings-duur. Bij een regelmatige toepassing is een optimale kwaliteit van de espresso gewaarborgd. De speciale beschermingsformule verhoogt bovendien de levensduur van uw machine. Durgol swiss espresso laat geen restanten achter. Uw machine is na het ontkalken en naspoelen absoluut veilig voor levensmiddelen.

Eén flesje is voldoende voor één volledige ontkalking.

Durgol swiss espresso is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Bij een regelmatige toepassing is een optimale kwaliteit van de espresso gewaarborgd.


Het vakblad “Huis & Tuin Test heeft verschillende ontkalk producten onderzocht op de functie en of de behandeling eenvoudig was. Durgol swiss espresso ontving in de test  de kwaliteit score van “zeer goed”. Uit de test kwam duidelijk naar voren dat durgol swiss espresso uitmuntend scoort op de volgende punten:

  • perfecte reiniging
  • geen residu zacht
  • geurloos

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Durgol Swiss Espresso 2 x 125 ml”