cart
0
Bialetti_kitty

Bialetti Kitty

De Bialetti Kitty is absoluut niet voor de poes. Deze volledig uit geborsteld roestvrijstaal vervaardigde espressopot heeft meer dan alleen zijn uiterlijk om op terug te vallen. Want overheerlijke koffie maken, dat is echt zijn specialiteit. Al binnen een paar minuten staat er een heerlijk warme kop koffie voor je neus, die heerlijk ruikt en smaakt. Het enige wat je hoeft te doen om die heerlijke koffie te maken, is water en gemalen koffie in de cafetière te doen en hem op het gasfornuis te plaatsen. Meer niet! Het is met de Bialetti Kitty dus iedere keer weer alsof je in Italië van die overheerlijk koffie geniet.

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
Wis selectie

De Bialetti Kitty is absoluut niet voor de poes. Deze volledig uit geborsteld roestvrijstaal vervaardigde cafetière heeft meer dan alleen zijn uiterlijk om op terug te vallen. Want overheerlijke koffie maken, dat is echt zijn specialiteit. Al binnen een paar minuten staat er een heerlijk warme kop koffie voor je neus, die heerlijk ruikt en smaakt. Het enige wat je hoeft te doen om die heerlijke koffie te maken, is water en gemalen koffie in de espressopot te doen en hem op het gasfornuis te plaatsen. Meer niet! Het is met de Bialetti Kitty dus iedere keer weer alsof je in Italië van die overheerlijk koffie geniet.

Harmonieuze lijnen en praktisch ontwerp

De Bialetti Kitty ziet er werkelijk oogstrelend uit. Aan zijn lijnen zie je direct dat dit een Italiaans product is. En dan is hij ook nog eens uitzonderlijk gemakkelijk te gebruiken. Want buiten zijn eenvoudige bereidingswijze, heeft de Bialetti Kitty ook nog eens een reuze handig handvat. Deze wordt niet warm als de Bialetti Kitty op het fornuis staat. Je tilt de Bialetti Kitty dus gemakkelijk van de gasplaat af als hij klaar is met het bereiden van koffie. Het is dus één en al genot met de Bialetti Kitty.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Bialetti Kitty”