cart
0
Bialetti French Press

Bialetti French Press

Bialetti French Press Cafetière
Maak in een mum van tijd een heerlijk kopje koffie met de French Press van Bialetti. De cafetière heeft een tijdloos en modern design, waardoor deze een ware eyecatcher vormt tijdens de koffie!De beker van de cafetière is vervaardigd uit hittebestendig borosilicaatglas. Dit glas is zeer duurzaam in gebruik. De nylon handgreep van de cafetière heeft een ergonomisch design die het makkelijk maakt de koffie in te schenken. Bovendien blijft de hendel koel aanvullen. De RVS onderdelen van de cafetière geven deze een moderne en eigentijdse uitstraling. Daarnaast is dit materiaal zeer duurzaam in gebruik.

De cafetière is geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine.

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
Wis selectie
Bialetti French Press

Maak in een mum van tijd een heerlijk kopje koffie met de French Press van Bialetti. De cafetière heeft een tijdloos en modern design, waardoor deze een ware eyecatcher vormt tijdens de koffie!

De beker van de cafetière is vervaardigd uit hittebestendig borosilicaatglas. Dit glas is zeer duurzaam in gebruik. De nylon handgreep van de cafetière heeft een ergonomisch design die het makkelijk maakt de koffie in te schenken. Bovendien blijft de hendel koel aanvullen. De RVS onderdelen van de cafetière geven deze een moderne en eigentijdse uitstraling. Daarnaast is dit materiaal zeer duurzaam in gebruik.

De cafetière is geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine.

 

 

 

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Bialetti French Press”