cart
0

Panama Bouquet Koffie

Panama Bouquet is een delicate koffie met een uitgebalanceerde smaak met een butterscotch nuance.

5 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Panama Bouquet Koffie

Panama Bouquet Koffie is een delicate koffie met een uitgebalanceerde smaak met een Butter-scoth nuance.

Verscholen op de oostelijke hellingen van de vulkaan Barù ligt het kleine bergdorpje Bouquet, bekend van de productie van een van de rijkste koffiesoorten van Panama: Panama Bouquet koffie. De schaduwrijke heuvels en hellingen rond Bouquet vormen de ideale locatie voor koffieplantages. De traag rijpende koffiebonen hebben een smaak die internationaal grote erkenning krijgt. De heuvels rond Bouquet zijn begroeid met koffieplanten die een rijk product voortbrengen. De kwaliteit van Panama koffie wordt wereldwijd erkend. Door koffie-experts, maar ook door natuurliefhebbers. De duurzame landbouwmethoden leveren niet alleen hoogwaardige producten op, maar zorgen er ook voor dat de natuur ongeschonden blijft. Het beste bewijs daarvoor is de aanwezigheid van talrijke inheemse vogelsoorten.

Panama Bouquet koffie heeft het aroma met de zoetheid van karamel en melasse, een elegante smaak van appel met een vleugje kaneel en amandel en een prettig droge afdronk.

Het roosteren van de Mocca d’Or koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca dOr koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (Slow Roast) in authentieke trommelbranders. Om Slow Roast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

filter     kan     espresso     esprkan     cona

  1. Petra
    5 van 5

    (geverifieerde eigenaar):

    Heerlijke zachtige koffie met een zoetige smaak

Een review toevoegen