cart
0
Koffie Espresso Traditional Mocca d'Or koffie

Espresso Traditional Koffie

Espresso Traditional koffie is een espresso koffie melange met een volle, milde, frisse beleving. Geschikt voor alle koffievarianten.

Onderdeel van de Classic Espresso Deal

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Espresso Traditional Koffie

Espresso Traditional koffie is een espresso koffie melange met een volle, milde, frisse beleving. Geschikt voor alle koffievarianten. Deze Espresso koffie is een algemene goede koffie. Niet iets bijzonders, maar van een goede en degelijke kwaliteit. Je kunt het een instap koffie noemen als je de overgang maakt van supermarkt koffie naar de kwaliteit koffie. Deze Espresso koffie verveeld ook niet en je kunt hem de hele dag door drinken. Prijs technisch is het een zeer interessante koffie.

Het roosteren van de Mocca dOr koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca dOr koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (Slow Roast) in authentieke trommelbranders. Om Slow Roast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Espresso Traditional Koffie”