cart
0

Espresso Raffinato Koffie

Espresso Raffinato koffie is een robuste en smaakvolle Italiaanse espresso koffie, stevig en iets zoet van smaak. Raffinato is het Italiaanse woord voor verfijnd, iets wat eigenlijk niet echt bij deze Espresso Raffinato koffie past. Dit is echt een ruige koffie met een robuste smaak zoals ze deze veel in Italië als espresso drinken.

5 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Espresso Raffinato Koffie van Mocca dOr

Espresso Raffinato Koffie is een robuste en smaakvolle Italiaanse espresso koffie, stevig en iets zoet van smaak. Raffinato is het Italiaanse woord voor verfijnd, iets wat eigenlijk niet echt bij deze koffie past. Dit is echt een ruige koffie met een robuste smaak zoals ze deze veel in Italië als espresso drinken.

Het roosteren van de Mocca dOr koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca dOr koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (Slow Roast) in authentieke trommelbranders. Om Slow Roast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

 

  1. Beheer
    5 van 5

    (geverifieerde eigenaar):

    We hebben verschillende koffie geprobeerd, omdat we toch verlangden naar een wat sterkere koffie. Deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Lekkere koffie!

Een review toevoegen