cart
0
Espresso Exclusivo

Espresso Exclusivo Koffie

Espresso Exclusivo koffie is een heerlijke espresso koffie melange met een uitgesproken karakter en een mokka-achtige smaak.

Onderdeel van de Classic Espresso Deal

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Espresso Exclusivo Koffie

Espresso Exclusivo Koffie van Mocca dOr is een heerlijke espresso melange met een uitgesproken karakter en een mokka-achtige smaak.

Het is een van de koffie melanges die ik in de tachtiger jaren ontwikkeld heb. Er waren in die tijd nog niet zo heel veel espresso melange op de markt. Espresso Exclusivo koffie is een van de traditionele espresso melanges van Mocca dOr naast de Espresso Cafe Del Mundo en de Espresso Cafe Del Dia. En onderscheid zich van de andere door een mocca-achtige smaak. In combinatie met de fruitige citrus tonen in een mooie harmonie met elkaar.

Het roosteren van de Mocca dOr koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca dOr koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (Slow Roast) in authentieke trommelbranders. Om Slow Roast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

filter     kan     espresso     esprkan     cona

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Espresso Exclusivo Koffie”