cart
0
Espresso Classic Koffie

Espresso Classic Koffie

Voor Espresso Classic Koffie is de beste koffie ter wereld geselecteerd en wordt na het roosteren verpakt in het unieke blik. Dankzij de gepatenteerde CacuLock ventielsluiting krijgt de koffie in het blik de tijd om onder druk tot een volle rijping te komen. En dat proeft u!

5 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
Wis selectie

Espresso Classic Koffie

Voor Espresso Classic Koffie is de beste koffie ter wereld geselecteerd en wordt na het roosteren verpakt in het unieke blik. Dankzij de gepatenteerde VacuLock ventielsluiting krijgt de koffie in het blik de tijd om onder druk tot een volle rijping te komen. En dat proeft u! Mocca d’Or Espresso Classic Koffie is daarom ook uniek lekker.

Na het roosteren van de Espresso Classic koffie laten we de koffie een uurtje rusten, daarna worden de koffiebonen verpakt in het unieke Mocca d’Or blik met ventiel. Door de chemische reactie van het roosteren ontgast de koffie na het brandproces. De hoeveelheid gas (aroma) dat vrij komt is 7 keer de omvang van de koffieboon. In het blik wordt er een druk opgebouwd waardoor de cellen in de koffiebonen knappen. Dit zorgt voor een mooie homogene smaak aan de koffie. Het rijpingsproces duurt 6 tot 8 weken.

Het roosteren van de Mocca d’Or koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca d’Or koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (SlowRoast) in authentieke trommelbranders. Om SlowRoast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

 

 1. Gert
  5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Deze koffie al menigmaal gehad , hij blijft super .
  En bij Frans voor een gunstige prijs

 2. Bart
  5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Fantastische koffie, een echte aanrader!
  Betaal een keer een wat extra voor koffie en proef het verschil.

Een review toevoegen