cart
0

Decafeo Koffie

Decafeo Koffie is een ongekend lekkere gedecafenieerde koffiemelange. 100% arabica met een mooie volle smaak.

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Decafeo Koffie

Decafeo Koffie is een ongekend lekkere gedecafenieerde koffie melange. 100% arabica met een mooie volle smaak.

Het roosteren van de Mocca dOr koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca dOr koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (Slow Roast) in authentieke trommelbranders. Om Slow Roast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

Cafeïnevrije Koffie

Zowel gewone als cafeine vrije koffie en de gezondheidsvoordelen en -risico’s van koffie zijn met mythen omgeven. Voor hen die de smaak van goede koffie kunnen waarderen, maar minder cafeine binnen willen krijgen, zijn er mogelijkheden. In een natuurlijk gezet kopje koffie is cafeine een algemeen stimulerend middel dat na inname snel invloed heeft op het centrale zenuwstelsel en net zo snel het lichaam weer verlaat. Het effect verschild per persoon. Het kan uw stofwisseling versnellen en uw vermoeidheid verlichten, maar het kan u ook nerveuzer maken. Afhankelijk van uw geslacht, gewicht, aanleg en medische achtergrond kan cafeine u een positieve opkikker geven of u ongemakkelijk laten voelen. Het is dus belangrijk dat u weet wat cafeine met uw lichaam doet.

 

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Decafeo Koffie”