cart
0
Colombia Supremo 32

Colombia Supremo 32 ArtCoffee

Colombia Supremo 32 heeft een perfect balans in smaak, tonen van chocolade, vleugje amandel met een frisheid van citrus. Heerlijk notig aroma, volle body en een aangename brede smaak. Een klassieker met een grote boon.

Eenheid Prijs per eenheid Prijs per kilo
250 gram 5,40 21,60
1000 gram 19,30 19,30
4x1000gram 73,35 18,35
8x1000gram 138,95 17,35
0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Colombia Supremo 32 ArtCoffee

Colombia Supremo 32 ArtCoffee heeft een perfect balans in smaak, tonen van chocolade, vleugje amandel met een frisheid van citrus. Heerlijk notig aroma, volle body en een aangename brede smaak. Een klassieker met een grote boon.

Colombia is de tweede grootste producent van koffie in de wereld en de grootste producent van gewassen en Arabica koffie. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteitskoffie en ongeveer de helft van hun export naar de Verenigde Staten komen. Colombia geëxporteerd ongeveer 12,5 miljoen zakken en binnenlands verbruik is ongeveer 2 miljoen zakken jaarlijks.

Colombia Supremo koffie

Colombia produceert alleen gewassen Arabica koffie. Er zijn drie primaire variëteiten verbouwd in Colombia en de koffie wordt aangeduid door de regio waarin het wordt verbouwd. Er zijn vele koffieproducerende gebieden in het land. Colombia is bedreven in het produceren van een overvloed aan echt lekker en gewilde na koffie.

Dit type is Supremo; Dit woord is een koffie termijn sorteren in Colombia. Supremo koffiebonen zijn iets groter dan Excelso bonen. Supremo bonen zijn een schermgrootte van 17 en 18. Dit type boon is de grootste in Colombia en wordt op grootte gesorteerd voor Colombiaanse Supremo koffie. Het is mogelijk dat Supremo en Excelso koffiebonen worden geoogst uit de zelfde boom, maar ze worden gesorteerd door het formaat. De Supremo sortering vertegenwoordigt de grootste bonen; de kleine, minder dichte bonen en peaberries worden verwijderd.

De Republiek Colombia is een land in het noordwesten van Zuid-Amerika. De hoofdstad is Bogota. Het land grenst in het noorden aan de Caraïbische Zee, in het oosten aan Venezuela, in het zuidoosten aan Brazilië, in het zuiden aan Peru en Ecuador en in het westen aan Panama en de Grote Oceaan.

De meeste mensen wonen in het Andesgebied en het Caraïbisch kustgebied. Zo’n 49% van de Colombianen woont in de steden. Slechts een klein percentage van de bevolking is van inheemse afkomst. Ongeveer de helft van de bevolking bestaat uit mestiezen 58%, 20% is blank, 3,4% is indiaan en 10,6% is van Afrikaanse afkomst. Het overgrote merendeel van de bevolking spreekt Spaans, in het kustgebied Caraïbisch-Spaans. De meerderheid van de Colombianen is rooms-katholiek, ook zijn er voornamelijk onder de Indianen aanhangers van natuurgodsdiensten.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Colombia Supremo 32 ArtCoffee”