cart
0
Cafe Del Mundo

Café Del Mundo

Cafe Del Mundo is een krachtige espresso koffie melange met een uitgesproken karakter en een geweldige body.

Smaak : vol en krachtig
Nuances : walnoot, gember, karamel
Herkomst : Guatemala, Costa Rica, Honduras, Indonesie

Onderdeel van de Classic Espresso Deal

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Café Del Mundo van Mocca dOr

Cafe Del Mundo Espresso Koffie is een krachtige espresso melange met een uitgesproken karakter en een geweldige body. Cafe Del Mundo is de nieuwe naam voor het melange Espresso Arabica van Mocca d’Or. Een van de drie traditionele Espresso koffie melanges naast de Espresso Exclusivo koffie en de Espresso Cafe Del Dia koffie. Espresso Cafe Del Mundo is in de tachtiger jaren uitgeroepen tot de beste koffie door Dr. Ernesto Illy in het blad Elsevier. Het lag natuurlijk ook voor de hand dat deze koffie bij Ernesto in de smaak viel, omdat de koffie dubbel gebrand (doppio rosto) was.

Het roosteren van de Mocca dOr koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca dOr koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (Slow Roast) in authentieke trommelbranders. Om Slow Roast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

 

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Café Del Mundo”