cart
0
Illy Normaal

Illy Normaal

Normale branding

Evenwicht tussen kracht en mildheid met aroma’s vanchocolade, geroosterd brood,karamel en lichte bloemen. De kracht van gevoeligheid.

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
9,95

Illy Normaal

Normale branding

Evenwicht tussen kracht en mildheid met aroma’s vanchocolade, geroosterd brood,karamel en lichte bloemen. De kracht van gevoeligheid.

WEERGALOZE ESPRESSO IN EEN CAPSULE

De Iperespresso is een exclusiviteit van illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt. Normaal gesproken lukt dit alleen de beste barista’s, maar dankzij de Iperespresso kunnen ook de mindere smaakgoden een weergaloze espresso bereiden: de Iperespresso regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd. Het geheim bestaat uit capsules die een optimale dosis illy melange van negen soorten, speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen, bevatten. Deze capsules zijn als een complete extractiekamer die de koffie in twee fasen bereiden: hyperinfusie en emulsie. Het systeem is beschermd met vijf octrooien.

DE IDEALE KOFFIE

illycaffè biedt kenners en liefhebbers wereldwijd de ideale koffie: het beste wat de natuur te bieden heeft, versterkt dankzij een perfecte bewerking met de beste technologieën en bijna tachtig jaar ervaring en passie van een ondernemersfamilie.

De smaak van illy is altijd herkenbaar: een fluweelzachte sensatie voor het gevoel, een vleugje zoet dat je meteen opmerkt, een evenwichtige dialoog tussen zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten en noten van karamel, geroosterd brood en chocolade en de geur van amandelen en honing. Dit komt uiteindelijk allemaal samen in een zoete sensatie. Ook – en vooral – voor kenners die hun koffie zonder suiker drinken.

SELECTIE VAN DE CRU’S

Bij illy werken de koffieproevers in een team. Dit versterkt hun individuele kennis en gevoeligheid. De selectie van de cru’s die deel gaan uitmaken van de melange is een delicaat proces: elke twee maanden proeven ze de gekochte koffie opnieuw om na te gaan of de kenmerken waarvoor deze koffie werd gekozen, nog aanwezig zijn. Elke partij wordt tot acht keer geproefd en beoordeeld voordat deze wordt toegevoegd aan de melange.

 

De illy melange kenmerkt zich door een perfecte melange van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen, geselecteerd door de beste plukkers ter wereld. Iedere variëteit voegt een noot toe aan het eindresultaat. Het getrainde of zelfs begaafde gehemelte zal deze geur en smaak meteen herkennen en waarderen. Het is juist de mix die de rijkdom en emotie geeft die geen enkele afzonderlijke Arabica kan bieden. Het is als het verschil tussen één zuivere noot, gespeeld door een instrument en een symfonie, gespeeld door een heel orkest onder leiding van een dirigent die de ziel van de muziek optimaal tot uiting laat komen.

 

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Illy Normaal”