cart
0

Decafeo Biologisch Faitrade koffie

Decafeo Biologisch Faitrade koffie is een gedecafenieerde biologische faitrade koffie melange. 100% arabica koffie met een stevige volle smaak.

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
?

Hoeveel kopjes koffie zet ik met deze verpakking?

Voor een filter koffie zet wijze gebruik je 5 gram gemalen koffie. Met 250 gram zijn dit 50 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 200 kopjes koffie. Voor een espresso zet wijze gebruik je tussen de 7 en de 10 gram koffie. Met 250 gram zijn dit 30 kopjes koffie en met 1000 gram zijn dit 118 kopjes koffie.
?

Welke maling moet ik hebben?

Kijk bij koffiemalingen voor uitleg over de verschillende malingen. Er worden voor malingen geen extra kosten berekend.
Wis selectie

Decafeo Biologisch Faitrade koffie  is een gedecafenieerde biologische faitrade koffie melange. 100% arabica koffie met een stevige volle smaak.

Het roosteren van de Mocca dOr koffie gebeurt in eigen branderij op ambachtelijke wijze. De Mocca dOr koffie wordt extra langzaam en geleidelijk geroosterd (Slow Roast) in authentieke trommelbranders. Om Slow Roast te kunnen toepassen heb je uitsluitend zuivere en kwalitatief goede koffie nodig.

Bij biologisch telen van koffie wordt geen kunstmest gebruikt, maar organische compost van koemest en bladeren. Ziekten en insecten worden op natuurlijke wijze bestreden in plaats van met chemicaliën en onkruid wordt met de hand gewied.

Het Fairtrade / Max Havelaar-Keurmerk garandeert u dat de koffie met dat logo tegen een eerlijke prijs en onder internationale Faitrade-handels voorwaarden is ingekocht bij boerenorganisaties in ontwikkelingslanden. Dit betekend een rechtstreekse bijdragen aan betere leef- en werkomstandigheden van koffieboeren.

 

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Decafeo Biologisch Faitrade koffie”