cart
0
Chocolate Bullet Passionated by Love

Chocolate Bullet Passionated by Love

Chocolate Bullet Passionated by Love: Passie en innovatie. De hoofdingrediënten van The Chocolate Bullet. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullet van chocolade is superstrakke vormgegeven in betoverende kleuren.

Doos met 5 Bullets uit voorraad leverbaar.

– Hazelnut
– Caramel
– Almonds
– Pistachio
– Tahiti Vanilla

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
9,95

Passionated by Love

Chocolate Bullet Passionated by Love: Passie en innovatie. De hoofdingrediënten van The Chocolate Bullet. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullet van chocolade is superstrakke vormgegeven in betoverende kleuren.

– Hazelnut
– Caramel
– Almonds
– Pistachio
– Tahiti Vanilla

HAZELNUT

Traditionele klasse. Hazelnoot is nog steeds populair.

Tophazelnoten en suiker worden samen geroosterd. De gecarameliseerde en geroosterde hazelnoten worden vervolgens vermalen tot een hazelnootpasta. Voor deze vulling wordt uitgegaan van de meest edele verhouding van hazelnootpraline en 40% melkchocolade uit Congo. Door deze twee massa’s samen te laten kristalliseren ontstaat er een zachte pralinevulling die wegsmelt op de tong.

Een bullet van pure klasse.

CARAMEL

Caramel houdt van chocolade. Chocolade houdt van caramel.

Deze bullet bevat twee soorten caramel. De toplaag bestaat uit een lopende caramel, gemaakt van suiker, glucosestroop en een vleugje Tahiti-vanille. De tweede laag van caramel is gemaakt op basis van een ganache en is wat romiger en steviger. Door een volle melkchocolade toe te voegen (40% van biolands uit Tanzania) wordt de smaak mooi rond.

Een gouden vulling en een eersteklas smaak.

ALMONDS

Een bullet met een vulling van amandelen uit Californie.

De typiische mollige notensmaak met onder andere marsepein en amandelspijs is een echte hartendief. Om van de amandelen een pasta te maken worden ze eerst kort geblanceerd. Nadat het vlies is verwijderd, worden ze samen met suiker geroosterd. Na het vermalen ontstaat een zachte structuur. Tot slot wordt een witte chocolade, verrijkt met natuurlijke vanille, toegevoegd.

California here we come……

PISTACHINO

Onstilbare honger naar smaakinnovatie maakt pistachpraline.

De pistachenoot, met de bekende diepgroene kleur, heeft een bijzonder smaakprofiel. Van pistach wordt een pure 100% pistachpuree gemaakt. De witte chocolade wordt met natuurlijke vanille verrijkt en vervolgens worden hele pistachepitten toegevoegd. De pitten worden gekonfijt met honing en rozemarijn, daarna gedroogd en gefrituurd in zonnebloemolie en tot slot bestrooid met een mengsel van zeezout, sechuanpeper, koriander en steranijs. Dit mengsel wordt vermalen tot kleine stukjes en gemengd met de praline.

Klinkt als een uitdaging, smaakt als een uitdaging.

TAHITI VANILLE

Zwoel en zoet. De kracht van vanille is dat het niet op de voorgrond treedt.

De gebruikte Tahiti-vanillebonen zijn afkomstig uit Frans-Polynesie en komen van een tropische archideeenplant. Ze hebben een zeer zachte vanillesmaak en zijn veruit de beste in hun soort. De vanillestokjes worden in de lengte doorgesneden en het merg wordt eruitgeschaapt. DE vanille wordt getrokken in room en vermengd met een witte chocolade.

Zoet smaakte nooit zo zwoel.

Chocolate Bullet

The Chocolate Bullet is niet alleen exclusief in uitstraling, maar ook in smaaksensatie. Foodpairing en eersteklas ingrediënten van over de hele wereld maken de creaties uniek.

Alle chocolade die in de bullets zijn verwerkt, zijn uitsluitend gemaakt van cacaobonen uit Tanzania. Deze bijzondere boon bezit de volgende classificaties:

Bio-Organic
100% traceability
Fair Trade
Optimized Fermentation

The Bullet is een creatie van onze bonbon leverancier Visser Chocolade. Visser Chocolade heeft alle ingredienten in huis om unieke chocolade te maken: vakmanschap, productkennis en de drang naar perfectie en vernieuwing. Passie is het bindmiddel. Proef het resultaat en deel de passie.

Deze vier bullet lijnen zijn verkrijgbaar bij Mocca d’Or – Meppel.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Chocolate Bullet Passionated by Love”