cart
0
Chocolate Bullet Chocoholic

Chocolate Bullet Chocoholic

Chocolate Bullet Chocoholic: Passie en innovatie. De hoofdingrediënten van The Chocolate Bullet. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullet van chocolade is superstrakke vormgegeven in betoverende kleuren.

Doos met 5 Bullets uit voorraad leverbaar.

– Tanzania Optimized Fermentation | 52%
– Tanzania Origine | 75%
– Togo Origine | 61%
– Ecuador Origine | 72%
– Papua New Guinea Origine | 70%

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
9,95

Chocoholic

Chocolate Bullet Chocoholic: Passie en innovatie. De hoofdingrediënten van The Chocolate Bullet. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullet van chocolade is superstrakke vormgegeven in betoverende kleuren.

– Tanzania Optimized Fermentation | 52%
– Tanzania Origine | 75%
– Togo Origine | 61%
– Ecuador Origine | 72%
– Papua New Guinea Origine | 70%

TANZANIA OPTIMIZED FERMENTATION 52%           

Trots. Want deze chocolade heeft de meest edele vorm van zuiverheid.

De chocolade waar deze bullet van gemaakt is, is Fair Trade, Bio-Organic, gepersonaliseerd en tot stand gekomen met behulp van een proces van Optimized Fermentation. De chocolade is afkomstig uit Keyla in Tanzania en bevat zowel Forestero, Trinitario- als Crollobonen. Het hele proces van boon tot chocolade is op de voet gevolgd. Samen met de boeren van Biolands en de Innovate verantwoordelijke van Barry Callebout is de chocolade ontwikkeld. Deze bullet kwam tot stand met de behulp van de nieuwste ontwikkelingen.

Proef de trots van de unieke smaak.

TANZANIA ORIGINE CHOCOLATE 75%

Beleef chocolade.

De Originele chocolade uit Tanzania heeft een cacaogehalte van maar liefst 75%. Je proeft niet alleen diverse smaken als laurier, het bittere van walnoot, fris zuur en rood fruit, maar ook de liefde voor het land en de liefde voor chocolade. De balance tussen die zuren en de bitterheid van de intense cacaosmaak geven deze bullet kracht.

Chocolade zoals het bedoeld is.

TOGO ORIGINE CHOCOLADE 61%

Anders en misschien daarom zo gewild. De geconcentreerde smaak blijt boeien.

In het Afrikaanse Togo wordt jaarlijks slechts 10.000 ton aan cacaobonen geproduceerd. Het cacaoras dat hier groeit is de Amelonado, een afgeleide van de Foresteroboon. Ondanks het relatief lage cacaogehalte heeft deze chocolade een volle en krachtige smaak. In de verte proef je kaneel en gember. Het is een bullet met finesse en erg populair onder de echte chocoholics.

Ervaar het zelf!

ECUADOR ORIGINE CHOCOLATE 72%

Een bullet met body.

De cacaoboon komt oorspronkelijk uit Ecuador. Dit uit zich in een zeer karakteristieke cacaosmaak. Een hoog cacaogehalte en een eigen karakter maken deze chocolade speciaal. Je proeft laurier en specerijen, maar ook exotisch fruit zit in deze volle chocolade verankerd. Een van de mooiste smaken in de chocolade is terroir: aarde, bodum, grond. Dit geeft de chocolade body.

En dat proef je.

PAPUA NEW GUINEA ORIGINE CHOCOLADE 70%

Expressieve chocolade. Een overweldigende berg aan smaken.

Deze Origine chocolade uit Papua New Guinea is naast expressief ook aromatisch en heeft een hoog cacaogehalte. De chocolade voert je langs vele smaken. Gedroogde kersen, cappuccino, geroosterde noten en tabak.

Laat deze unieke bullet exploderen in je mond.

Chocolate Bullet

The Chocolate Bullet is niet alleen exclusief in uitstraling, maar ook in smaaksensatie. Foodpairing en eersteklas ingrediënten van over de hele wereld maken de creaties uniek.

Alle chocolade die in de bullets zijn verwerkt, zijn uitsluitend gemaakt van cacaobonen uit Tanzania. Deze bijzondere boon bezit de volgende classificaties:

Bio-Organic
100% traceability
Fair Trade
Optimized Fermentation

The Bullet is een creatie van onze bonbon leverancier Visser Chocolade. Visser Chocolade heeft alle ingredienten in huis om unieke chocolade te maken: vakmanschap, productkennis en de drang naar perfectie en vernieuwing. Passie is het bindmiddel. Proef het resultaat en deel de passie.

Deze vier bullet lijnen zijn verkrijgbaar bij Mocca d’Or – Meppel.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Chocolate Bullet Chocoholic”