cart
0
Chocolate Bullet Caught by Surprise

Chocolate Bullet Caught by Surprise

Chocolate Bullet Caught by Surprise: Passie en innovatie. De hoofdingrediënten van The Chocolate Bullet. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullet van chocolade is superstrakke vormgegeven in betoverende kleuren.

Doos met 5 Bullets uit voorraad leverbaar.

– Liquarice
– Caramel Seasalt
– Cuba Libre
– Ginger Lemongrass
– Tequila 007

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
9,95

Caught by Surprise

Chocolate Bullet Caught by Surprise: Passie en innovatie. De hoofdingrediënten van The Chocolate Bullet. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullet van chocolade is superstrakke vormgegeven in betoverende kleuren.

– Liquarice
– Caramel Seasalt
– Cuba Libre
– Ginger Lemongrass
– Tequila 007

LIQUORICE

Drop meets chocolade.

Laurierdrop en zoethoutpoeder worden opgelost in room met invertsuiker. Hiervan wordt een ganache gemaakt door er een bijzondere originele melkchocolade uit Papua New Guinea aan toe te voegen. De dropganache wordt in de Liquoricebullet gespoten en een stukje trekdrop erbij maakt het compleet.

Ervaar zelf deze gewaagde combinatie!

CARAMEL SEASALT

Zout kan niet alleen in hartig, maar kan ook in zoet.

Zout kan andere smaakgevers naar een hoger level tillen zonder zelf te overheersen. Deze bullet bevat twee soorten caramel. Een lopende caramel met een lange bite en een tweede, stevigere caramel, op basis van een ganache. Aan beide caramels wordt de juiste concentratie zeezout toegevoegd.

Een herkenbare smaak, maar net even anders.

CUBA LIBRE

Hello Havana.

Een bullet met een vulling van een van de meest gedronken cocktaiks van de wereld: de Cuba Libre. Van eerste klas rum wordt een gelei gemaakt die zich in de top van de bullet bevindt. Daarnaast bevat de praline een ganache van room en melkchocolade waarin ingekookte originele Cola verwerkt is. Wellicht weldra net zo populair als de vloeibare variant.

Proost!

TEQUILA 007

You love it or you hate it. Maar deze bullet wil iedereen.

De toplaag bestaat uit een gelei gemaakt van Tequila met een vleugje limoen. De onderste laag is een ganache van room, boter en een zachte witte chocolde. Smaakmaker hierbij is de Vermouth (Martini). Deze bullet is een sensuele smaaksensatie.

Net als het drankje: in een keer achterover slaan.

GINGER LEMONGRASS

Gember heeft karakter. Citroengras geeft tegengas.

Sereh is de Oosterse naam voor citroengras. Het onderste dikke gedeelte van deze grossoort geeft een frisse citroensmaak aan de vulling. Opvallend is dat sereh wel smaakt naar citroen, maar geen zuren bevat. Gember is veelzijdig en heeft een pittig karakter. Deze twee ingrediënten, samen met een volle melkchocolade, creëren een Oosterse bullet.

Laat de smaak op je inwerken en ervaar een Oosters gevoel.

Chocolate Bullet

The Chocolate Bullet is niet alleen exclusief in uitstraling, maar ook in smaaksensatie. Foodpairing en eersteklas ingrediënten van over de hele wereld maken de creaties uniek.

Alle chocolade die in de bullets zijn verwerkt, zijn uitsluitend gemaakt van cacaobonen uit Tanzania. Deze bijzondere boon bezit de volgende classificaties:

Bio-Organic
100% traceability
Fair Trade
Optimized Fermentation

The Bullet is een creatie van onze bonbon leverancier Visser Chocolade. Visser Chocolade heeft alle ingredienten in huis om unieke chocolade te maken: vakmanschap, productkennis en de drang naar perfectie en vernieuwing. Passie is het bindmiddel. Proef het resultaat en deel de passie.

Deze vier bullet lijnen zijn verkrijgbaar bij Mocca d’Or – Meppel.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Chocolate Bullet Caught by Surprise”