cart
0
Chocolade Reep Tres Hombres Melk 40% met zeezout Chocolate Makers

Tres Hombres Melk 40% met zeezout

Tres Hombres Melk 40% met zeezout van de Chocolatemakers. De ‘Tres Hombres’ melk bevat 40% cacaobonen, 25% melkpoeder, 24% suiker, 10% cacaoboter en op eikenhout gerookt zeezout (1%).

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
3,50

Tres Hombres Melk 40% met zeezout van de Chocolatemakers

Jorne, Andreas en Arjen trotseren ieder jaar weer de Atlantische Oceaan om de fijnste cacaobonen uit de Caraïben te halen. Met het zeilschip de Tres Hombres varen zij geheel op windkracht naar de Dominicaanse Republiek; daar halen zij onze bonen. De combinatie met op eikenhout gerookt zeezout maakt de smaaksensatie van deze reep compleet: zee, zout, hout en smaken van verre oorden! Probeer hem ook met de Tres Hombres rum, een unieke smaakervaring!
De cacaobonen voor deze bijzondere reep worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je voor duurzaam transport!
Van iedere reep gaat er 30ct naar het zeilschip voor onderhoud van deze prachtige schoenerbrik.
De Tres Hombres melk 40% met zeezout bevat 40% cacaobonen, 25% melkpoeder, 24% suiker, 10% cacaoboter en op eikenhout gerookt zeezout (1%).

Alle ingrediënten zijn van biologische teelt afkomstig. De repen wegen 90 gram en zijn verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.

Chocolate Makers

Rodney en Enver hebben besloten chocolademakers te worden, gewoon omdat het maken van verse chocolade nu eenmaal het leukste en lekkerste is wat er bestaat!
We zoeken en importeren kleine hoeveelheden biologische cacaobonen van bijzondere kwaliteit. We kopen de bonen direct bij de boeren voor een eerlijke prijs. Vervolgens begint het hele proces van handmatige selectie, het roosteren van de bonen, het maken van de nibs (kleine stukjes cacao boon), malen en walsen.
We malen in een oude traditionele Spaanse “Melangeur” om de chocolade vervolgens te ‘concheren’ (walsen). Soms wel 48 uur lang! Dan laten we de chocolade een tijdje rusten, zodat de smaken goed “bij elkaar kunnen komen”. Dat kost allemaal veel tijd, maar gelukkig hebben we geen haast. Naast veel tijd voegen we biologische suiker en melkpoeder toe, dus allemaal zo puur mogelijk.
De receptuur van de chocolade bepalen we door veel te proeven en te experimenteren. Elke soort boon heeft zijn specifieke eigenschappen die we zoveel mogelijk proberen terug te laten komen in de chocolade. Onze repen maken we met veel plezier en aandacht voor het ambacht en kwaliteit.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Tres Hombres Melk 40% met zeezout”