cart
0
Marcipano Truffels 21 stuks

Marcipano Truffels 21 stuks

Geef deze heerlijke Marcipano truffels weg in een mooie cadeauverpakking of eet ze zelf op!

Keuze uit 21 heerlijke smaken met ieder zijn eigen unieke kenmerk.

Zie bij meer informatie een uitgebreide uitleg over de smaken.

Geef bij opmerkingen aan welke truffels je in de doos wil hebben.

0 Sterren beoordeel dit product en maak kans op een waardebon
28,00
 Caramel    Pure Bittere Chocolade    Amandel
Caramel
De Caramel truffel bestaat uit een vulling van roombotercaramel gehuld in stukjes Pailleté Feuilletine. Door de Franse krokante koekjeskruim geeft dat een verrassende en blijvende krokante bite aan de toch al heel bijzondere smaak van caramel.
  Bittere Chocolade
De ultieme donkere chocolade truffel: Een must voor liefhebbers van pure, echte chocolade. Omhuld met knapperige gebrande 100% cacao nips, pure-cacao boon. En een huls van 60-80% donkere chocolade en een pure chocolade ganache.
  Amandel
Amandel truffel, wat een smaak beleving. Door de pure chocolade met boterzachte amandel crème vulling, gehuld in knapperige amandelstukjes, heb je in één hap de heerlijke zachte smaak van amandelen en chocolade.
 Hazelnoot    Cappuccino de Luxe    Kokosnoot met Amandel Schaaf
Hazelnoot
Melk chocoladetruffel met een fascinerende vulling van hazelnootcrème omhuld met krokante energierijke hazelnootstukjes. Heerlijk bij een kopje thee, bijvoorbeeld Earl grey thee.
  Cappuccino
Donkere chocoladetruffel met een zachte cappuccino crème vulling gerold in 80% pure chocolade flakes. Het hart van deze truffel is gemaakt van een echte koffieganache met 50% room. In combinatie met de pure chocolade één van de meest geschikte after dinner bonbons ooit gemaakt.
  Kokosnoot
Witte chocoladetruffel met room-crème van kokosnoot en omhuld met knapperig amandelschaafsel. Fris romig en met een hele amandel in de kern. Romig en fris met licht geroosterde amandelschaafsels aan de buitenkant.
 Basilicum mango viool    Korenbloem Duindoorn    Gember Rozenbottel
Basilicum Mango
Zachte melkchocolade-truffel met frisse ganache mango vulling. Gedecoreerd met een unieke combinatie van gevriesdroogde basilicum en viool blaadjes. Neem de truffel in z’n geheel in de mond. Laat de smaak van de basilicum en vioolblaadjes even loskomen door deze op de tong nat te laten worden. Bijt vervolgens na een paar seconden de truffel door zodat de frisse smaak van de mango ganache vrij komt.
  Duindoorn Korenbloem
Witte chocoladetruffel met duindoorn-bessen-vulling in een heel fraai gekleurd jasje van gedroogde paarse korenbloemblaadjes.
Geïnspireerd op het kunstwerk ‘The cornflowers’ van Vincent van Gogh.Om optimaal van deze truffel te genieten kun je hem het beste doorbijten en de korenbloem blaadjes rustig op je tong laten liggen. De smaak van de bloemetjes komt al na een paar seconden vrij. De heerlijke frisse, licht zoet/zure ganache van de duindoornbes maakt in combinatie met de zoete witte chocolade en korenbloemen de beleving compleet.
  Gember Rozenbottel
Donkere chocoladetruffel met rozenbottel- en gemberganache gegarneerd met gedroogde gemberstukjes. Een truffel die de mond letterlijk laat tintelen door de krachtige stukjes gember aan de buitenkant. Niet perse een allemans vriend maar wel een must voor de liefhebbers van gember.
 Mascarpone Framboos    Zoethout Framboos    Vijg Cognac
Mascarpone Framboos
Witte chocoladetruffel met boterzachte mascarpone crèmeganache met een gevriesdroogde korst van framboos. Waanzinnige smaakvolle truffel, puur natuur met gemiddeld 18 frambozen verwerkt in één truffel. Deze truffel laat zich het best smaken door na het doorbijten de stukjes framboos rustig op de tong te laten liggen. Doordat de framboos vochtig wordt zal deze meteen een explosie van smaak af gaan geven. De zachte mascarpone maakt de smaak vervolgens op subtiele wijze helemaal af.
  Zoethout Framboos
De zoethout framboos truffel heeft een eigenzinnige kern van milde zoethout in combinatie met romige ganache. Daar omheen een korst van de beste witte chocolade, welke wij voorzien hebben van een gevriesdroogde framboos.
Een wonderlijke smaakcombinatie, een ervaring. Truffel geheel in de mond, eventjes op smaak laten komen en dan doorbijten, hierdoor komt de zoethout crème vulling goed samen met de frambozenpoeder.
  Vijg Cognac (2% alcohol)
Donkere chocolade-truffel met vijg korst- en cognac-chocolade-vulling. Een korst van grove stukjes gedroogde vijg maakt deze ware beauty al een feest om te zien. Na het doorbijten kan het feest echt beginnen, een vaste ganache van pure chocolade en echte Hennesy cognac VSOP maken dit een heel bijzondere ervaring. Krachtig en voortreffelijk bij een goed koffie moment in combinatie met een mooie espresso.
 Mojito    Citroen    Bailey's
Mojito
Deze heerlijke Melkchocolade-truffel met mojito-rum gebrande suiker ganache. De muntblaadjes zitten gevriesdroogd om de truffel en geven een explosie van frisheid alvorens bij het doorbijten de krachtige vulling te ervaren.
De truffel in z’n geheel in de mond nemen en de munt smaak rustig los laten komen. Vervolgens de truffel doorbijten en rustig verder genieten van het moment. De Mojito truffel is bij uitstek geschikt als after dinner truffel of als frisse amuse.
  Citroen (<1%Alcohol)
Citroenchocoladetruffel met een crème vulling van witte chocolade en hele milde citroenlikeur. Fris zoet en een beetje zuur van de citroen, gewoon heel erg lekker!
  Bailey’s (<1% alcohol)
Extra volle melkchocoladetruffel 40% met een Baileys-crème ganache gedecoreerd met knapperige tweekleurige chocoladekrullen.Deze grote truffel heeft een sensationele ‘bite’. Het knapperige van de korst in combinatie met de zachte creme ganache is al bijzonder op zich. De smaak van Baileys, (Ierse wiskey en room) komt heel mooi tot z’n recht bij een kopje koffie na een lekker etentje.
 Advocaat    Champagne Bladgoud    Cranberry Witte Chocolade
Advocaat
Donkere chocoladetruffel 50% cacao met advocaat crèmevulling omhuld met zachte witte chocoladeschilfers. Ganache van zelf gemaakte eierlikeur omhuld met knapperige chocolade.
  Marc de Champagne
De 23k gouden truffel is zeer bijzonder door de in bladgoud vergulde melkchocolade. De vulling is gemaakt van een romige ganache met witte chocolade en echte champagne. Deze koning van de truffels is een feest op zich en daardoor natuurlijk uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden. Het best kun je deze truffel licht gekoeld eten op een temperatuur van ongeveer 15C.
  Cranberry
Witte chocoladetruffel met cranberrycrème gemaakt van room en 30% vers cranberry sap. De korst is gedecoreerd in gedroogde maar zachte cranberrystukjes. In één truffel zitten gemiddeld zo’n acht hele cranberry’s. Een fantastisch uiterlijk met een krachtige natuurlijke smaak en al het gezonde van het superfruit cranberry!
 Appel Kaneel    Kers    Bosbes
Appel Kaneel
Melkchocoladetruffel met een half zoete kruidige kaneelganache. Gegarneerd met zachte gedroogde appelstukjes welke licht geinfuseerd zijn met kaneelsuiker. Een klassieker qua smaak en een gevreesde concurrent voor een stukje appeltaart bij de koffie.
  Kers
The Mon Cherry, een pure chocoladetruffel met een kersencrème vulling. De vulling bestaat uit een geconcentreerd kersensap, waarvan een zachte ganache vulling is gemaakt. De truffel is gedecoreerd met zachte stukjes gedroogde kers. De truffel is gemaakt van zes kersen per truffel.
  Bosbes
Een witte chocoladetruffel met een bosbessen crème vulling. De truffel is gedecoreerd met gedroogde bosbessen stukjes.Om optimaal van deze truffel te genieten kun je hem het beste doorbijten en de gedroogde bosbessen stukjes rustig op je tong laten liggen. Als eenmaal de friszoete smaak van bosbessen ‘bezit’ hebben genomen van je mond, bijt dan de truffel verder door.
De heerlijk friszoete smaak van bosbessenganache maakt in combinatie met de zoete witte chocolade de beleving compleet. Een aanrader voor iedereen die van zoete smaken geniet.

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Marcipano Truffels 21 stuks”