TAZA CHOCOLADE

Frans de Grebber verkoopt Taza chocolade uit Amerika. Chocolade met een intense en ruwe smaak, gemaakt met Mexicaanse steen molens en gemaakt met handgemaakte granieten stenen. Chocolade met een pure smaak en in een traditionele verpakking. Taza chocolade is anders dan andere chocolade. Maar wat maakt Taza eigenlijk zo bijzonder? 

Het maakprocesTaza amaze bars

Taza chocolade wordt gemaakt met Mexicaanse steenmolens en maalt cacaobonen op handgemaakte stenen. Taza staat bekend om de minimale verwerking van de cacaobonen. Zo blijft de ruwe textuur bewaard. Er draaien handgemaakte stenen in deze molens. Zo blijven de heldere en fruitige aroma´s van de bonen behouden. Door de heldere smaken is Taza goed te verwerken in zoete en hartige gerechten. De oprichting van Taza vond plaats in 2005 in de plaats Sommerville in Amerika. In de Taza Chocolate Factory in Somerville worden ook rondleidingen gegeven door de Taza fabriek.

De producten van Taza

Taza heeft drie verschillende soorten producten. De Taza amaze bars zijn repen van organische steen gemalen chocolade gecombineerd met verschillende smaken.  De Taza mexicano discs zijn chocolade rondo´s in Mexicaanse stijl en traditionele verpakking met steen gemalen chocolade. Met de mexicano discs kan ook heerlijke chocolademelk worden gemaakt. Ook zijn er speciale cadeauverpakkingen, de Taza gifts. Deze bestaan uit steen gemalen pure chocolade in een mooie verpakking. Alle Taza chocolade is biologisch, vegan, glutenvrij en Kosher Pareve. Tevens is alle chocolade sojavrij en zuivelvrij. Taza chocolade is ook direct trade. Er is meer inkomen voor de boeren, de beste cacao voor Taza en de beste chocolade voor jou.

Taza bij Frans de GrebberTaza gift

De Taza mexicano discs zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals, koffie, kaneel en vanille. Ook is er een winter editie met winterse specerijen en rum. De mexicano discs zijn verkrijgbaar op www.fransdegrebber.nl en in de winkel van Frans de Grebber.

Het volledige Taza chocolade proces vindt u hier:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *