Koffiewinkel Frans de Grebber

Naast een webshop hebben wij in Meppel ook een eigen koffiewinkel met heerlijke koffie, thee en chocolade producten. Frans de Grebber koffie, thee en chocolade is een koffiewinkel vol heerlijke producten. Vers gebrande koffie, op kwaliteit geselecteerde thee en handgemaakte bonbons. Je vindt het allemaal in de koffiewinkel van Frans de Grebber.

✔ Vers gebrande Koffie ✔ Losse Thee  ✔ Handgemaakte Bonbons

De koffie die in de koffiewinkel van Frans de Grebber wordt verkocht is van het eigen merk ArtCoffee. Naast het eigen merk ArtCoffee verkopen we ook o.a. Mocca d’Or, Illy en Taztu koffie in onze koffiewinkel. Veel van de smaken die we verkopen in onze koffiewinkel zijn ook te vinden in onze webshop.

Rondleiding koffiewinkel Frans de Grebbber

Een koffiewinkel met ‘Losse Thee’

LOSSE THEE is het eigen merk thee en staat voor de allerbeste theesoorten. De thee wordt op kwaliteit geselecteerd en met zorg behandeld. LOSSE THEE is verkrijgbaar in verschillende zwarte-, groene-, witte-, kruiden-, vruchten-, rooibos en gearomatiseerde theeën. Om de LOSSE THEE te kunnen zetten hebben we een groot assortiment theepoten, theemutsen, thee-eieren, T-sac theezakjes, zeefjes en andere mogelijkheden.Thee in zakjes, builtjes, enveloppe, sticks en Pyramides hebben we in de merken Yogi, Revolution, Twinings en Royal Tea Stick.

koffiewinkel meppelkoffiewinkel

 

Chocolade & Bonbons

De verschillende chocolade en bonbons verkopen we onder ons eigen merk Chocolate LOVE. Naast de Chocolate LOVE hebben we ook nog een ruim assortiment andere chocolade producten van o.a. Choc-O-lait en ChocolateMakers. Cacao strooiers en chocolade melk behoord ook tot de chocolade producten. SweetieS is het eigen merk zoetwaren en ouderwets snoepgoed. Deze genoemde producten lenen zich uitstekend voor het maken van pakketjes en geschenken samen met het schitterende servies wat we in de winkel hebben.

Diverse koffiemachines en -zetmethodes

Koffie apparatuur en zetters hebben we in veel soorten en maten. Voor de volautomatische espresso machines hebben we het merk Jura en Nivona. Espresso machines van Ascaso, Quickmill en Expobar. Filter apparatuur van Moccamaster en diverse elektrische en handmolens. Heel veel koffie zetmethodes van Cona Coffee Maker, Bialetti, La Cafetiare, Chemex, Hario, AeroPress, Handpresso.

In de winkel is er gelegenheid om een kopje koffie, thee, of chocolade melk te drinken met gebak of een heerlijk bonbonnetje. Hiervoor hebben we een heuse Espresso Bar waar we de koffie op een ambachtelijke manier voor je klaarmaken. In de zomermaanden hebben we een klein terrasje buiten voor de winkel.

  1. Goedemorgen,

    Ik ben een thuisbarista met een relatief groot verbruik. (ca. 1 kg / week) Ik gebruik een antieke Faema no-stop en ben op zoek naar een andere basis koffie. Op dit moment gebruik ik een Ten Have maar het is tijd voor wat anders. Bij Boot hebben we een proefpakket van 5 250gr pakjes gekocht en daarvan beviel ons de Java espresso het best. Ik vind de prijs echter te hoog. (€ 25,00 per kg) Op de website zie ik dat jullie aangepaste prijzen hebben voor bestellingen van 8 kg tegelijkertijd. Hebben jullie ook proefpakketten zodat we een keuze kunnen maken uit het aanbod. (Heb recent jullie koffie geproefd bij Karma in Leeuwarden (espresso) en dat beviel goed. Barista was alleen niet zo handig en liet de koffie te lang staan voor deze te serveren)

    Vriendelijke groet, Berend Raap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *