Koffiestart.nl

Koffiestart.nl is starten met jouw eigen koffie (merk). Koffiestart.nl creëert voor jou je eigen samengestelde koffie in eigen verpakking met de door jou gewenste uitstraling. Kijk snel naar de mogelijkheden die wij hiervoor in huis hebben.

Met Koffiestart.nl je eigen smaak en eigen koffie. In onze koffiebranderij roosteren wij jouw koffie op bestelling. Verser kan dus niet. Onze jarenlange ervaring als melangeur en koffiebrander gecombineerd met de passie en liefde voor de koffie zetten wij ons in om jouw koffie te creëren. In kleine oplage, overeenkomstig de omloop snelheid. Je hebt dus altijd een verse koffie in huis. Dat is de kracht van Koffiestart.nl.

 

Koffiestart.nl Detailhandel

Heb je een speciaalzaak dan stelt Koffiestart.nl een leuk assortiment samen met je eigen uitstraling op de verpakking. Voor een winkel of showroom waar je de klanten een kopje koffie serveert kun je de koffie verkopen of als geschenk bij een aankoop meegeven.

 

Koffiestart.nl Horeca

Heb je een hotel, restaurant, bar, café of dag zaak dan is het helemaal stoer wanneer je de perfecte koffie serveert met jouw eigen naam erop. ‘Koffie van het huis’, die je bovendien kunt verkopen aan je gasten. Maar misschien ben jij barista of cateraar en wil je je eigen koffie gaan serveren en verkopen. Ook dan ben je bij Koffiestart.nl aan het goede adres.

 

Koffiestart.nl Groothandel

Voor de groothandel die naast de bulk misschien ook een paar specialiteiten op het schap wil hebben staan, stellen wij van Koffiestart.nl een bijzonder assortiment samen.

 

 

Koffiestart.nl Relatiegeschenk

Relatiegeschenken in de ruimste zin van het woord. Dit kan zijn voor een bruiloft, de opening van je nieuwe zaak of een andere gelegenheid. Maar we kunnen natuurlijk ook een koffie met op de verpakking een kenmerk van een land, provincie, plaats, stad, gemeenschap  of buurt maken.

 

Jouw koffie verpakt in een blanco verpakking behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden bij Koffiestart.nl.

Voor meer informatie of een afspraak bel met Frans de Grebber   😀 tel 0522-443780 of vul het contact formulier in.

Wil je gewoon de uit eigen branderij geroosterde koffie kopen? Kijk dan op ArtCoffee of kom langs bij ons in de winkel aan de Woldstraat 23 in Meppel.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren