Koffie webshop

De Koffie webshop van Frans de Grebber biedt een uitkomst voor mensen die niet in de buurt van Meppel wonen, maar ook kun je via de webshop producten bestellen en deze klaar laten zetten zodat je ze kan ophalen in de winkel aan de Woldstraat in Meppel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffie die je gemalen wilt hebben of een geschenk die je wil laten samen stellen. De bestellingen worden binnen 5 dagen geleverd en als dit langer duurt -om wat voor reden dan ook- laten wij dit meteen weten. Maar normaal gesproken heb je de bestelling de volgende dag of de dag erna in huis.

Hoe werkt de koffie webshop?

Op de site van Frans de Grebber staat in de bovenste balk ‘WEBSHOP’ klik dit aan en je komt in de webshop met aan de linkerkant de categorieën. Maak een keuze uit de categorieën om een product te bekijken of te bestellen. Het kan ook zijn dat er onder een categorie nog een subcategorie is waar je meerdere keuzes hebt. Zo kun je door de webshop heen navigeren en zoeken en kijken naar de producten. Heb je iets in de winkel gezien wat er niet tussen staat? Neem contact op en dan lever ik het als nog :).

Koffie, Thee of Chocola bestellen

Als je bij ons de eerste keer besteld krijg je bij een bestelling van €50,00 of meer een coupon voor €5,00 korting op een volgende bestelling. Boven de €50,00 betaald je geen verzendkosten. Zit je onder de €50,00 brengen we een bijdrage van €5,00 in rekening.

Als je een product hebt gevonden die je wil kopen geef je het aantal in dat je wilt bestellen. Bij sommige producten is er ook nog é”en of twee keuzes voor een optie die je moet aangeven. Ga dan naar winkelwagen en vul je gegevens in en maak een keuze, betaal i-DEAL, via directe bank overschrijving of betaal tijdens het afhalen in de winkel.

Heb je vragen? Mail ons op info@fransdegrebber.nl of bel naar 0522-247855.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *