Bronnen

Naast de zelf opgedane ervaringen, wetenschappen en kennis over koffie, thee, chocolade, apparatuur, zet methode, koffie branden, cuppen, recepten,werkwijze, toepassingen, accessoires en handelingen laat ik mij natuurlijk ook informeren via het World Wide Web en verschillende media, boeken, kranten, tijdschriften, illustraties en andere bronnen van teksten. Hierbij een lijst met de voor mij belangrijke bronnen waar ik mijn informatie uithaal en soms deels teksten en citaten van gebruik.

– De Kleine Koffie Voor Dummies, Anja Wiersma
– Everything But Espresso, Scot Rao
– The Blue Bottle Craft of Coffee, James Freeman, Caitlin Freeman, Tara Duggan
– The World Atlas of Coffee, James Hoffmann
– De Koffie Bar, Sherri Johns
– No Nonsense Espresso, Saskia ter Welle
– I Love Koffie, Anette Moldvaer
– La Bella Macchina, Dimitrios Tsantidis
– Puur Koffie, Katrien Pauwels
– Thuis Barista, Sander Schat, Ronald Buitenhuis, Gerben Hettinga
– Koffie een sterk verhaal, Stewart Lee Allen
– Setting Up and Management Your Own Coffee Bar, Johan Richardson & Hugh Gilmartin
– Home Coffee Roasting, Keneth Davids
– Espresso Coffee, David C. Schomer
– The Proffessional Barista’s Handbook, Scott Rao
– KoffieTcacao
– KoffiePro
– Roaster Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *